Mert Günok'un başarı hikayesi: Güneş'le ay yıldıza...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mert Günok'un başarı hikayesi: Güneş'le ay yıldıza...

Spor Haberleri

32 yaşında çapraz bağları koptu, Şenol Güneş sürpriz bir kararla kaleyi teslim etti, şimdi de Stefan Kuntz onu A Millî Takım’ın as kalecisi yapmayı düşünüyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın son haftalarda üst sıralara tutunmasında Mert Günok’un payı çok büyük. Kaleye geçtiği Ümraniyespor maçından itibaren Beşiktaş’ın puan kazandığı bütün maçlarda tecrübeli file bekçisinin imzası var. Forma giydiği son 13 maçta da çok kritik kurtarışlar yapan Mert Günok’un kurtarışları olmasaydı Beşiktaş’ın puan sıralamasındaki yeri çok farklı olabilirdi. Şenol Güneş’in güvenini boşa çıkarmayan tecrübeli file bekçisi, bu performansıyla A Millî Takım’ın kapılarını da kendisine açtı.

YENİDEN BİR NUMARA

Ay yıldızlı takımın teknik direktörü Stefan Kuntz, Beşiktaş’ın kalecisini A Millî Takım’a çağırmaya karar verdi. Alman teknik adamın sadece çağırmakla kalmayıp, Mert’i as kaleci olarak oynatmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında. Sadece iki  yıl önce birçok futbolcunun kariyerini bitiren çapraz bağ sakatlığından sonra ameliyat olan Mert Günok, kimsenin beklemediği bir zamanda Güneş’in verdiği formayı bırakmadı ve üç yıl sonra A Millî Takım’ın yeniden 1 numarası olmaya yaklaştı.

TECRÜBE KONUŞUYOR

Başakşehir karşısındaki 2-0’lık galibiyetin gizli mimarı olan Mert Günok, bu sezon ligde 13 maçta görev alırken beşinci defa kalesini gole kapatmış oldu. Siyah beyazlılar, Mert’in oynamadığı 11 maçta ise 3 defa gol yemedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...