Messi kendi takımını kurdu! Luis Suarez'i de kadroya ekledi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Messi kendi takımını kurdu! Luis Suarez'i de kadroya ekledi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Uruguaylı golcü Luis Suarez'in yeni adresi ABD oldu. Yıldız oyuncu Barcelona'dan eski takım arkadaşı Lionel Messi ile yeniden buluştu.

Lionel Messi'nin formasını giydiği MLS ekiplerinden Inter Miami, Uruguaylı yıldız futbolcu Luis Suarez'i kadrosuna kattı.

MLS'den yapılan açıklamada, 36 yaşındaki santrforun, 2024 sezonunda Inter Miami forması giyeceği belirtildi.

Messi kendi takımını kurdu! Luis Suarez'i de kadroya ekledi

MESSİ EKİBİ TOPLADI

Böylece Messi ve Suarez, Barcelona'nın ardından ikinci kez aynı takımda ter dökecek. Daha önce Barcelona forması giyen Sergio Busquets ve Jordi Alba da Messi'nin ardından Inter Maimi ile sözleşme imzalamıştı.

Katalan temsilcisinin yanı sıra Liverpool, Atletico Madrid ve Ajax gibi Avrupa'nın önemli takımlarında görev alan Suarez, 768 maçta 471 gol ve 263 asiste imza atmıştı.

Kariyerinin son döneminde Uruguay ekibi Nacional ve Brezilya'nın Gremio takımlarında oynayan Suarez, Uruguay Milli Takımı'nda ise 138 karşılaşmada rakip ağları 68 kez sarstı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...