"Modric'in veliahtı" bugün imzayı atıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
"Modric'in veliahtı" bugün imzayı atıyor

Spor Haberleri

Arda Güler’i Barça yolundan döndüren Luka Modric olmuştu. “Formamı sana devretmek istiyorum” diyen Hırvat efsaneyi dinleyen Arda, Real Madrid’in yeni 10 numarası olmak üzere yetiştirilecek.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Devleri birbirine düşüren Arda Güler, Fenerbahçe’deki son çalımı Barcelona’ya atarak transferdeki tercihini Real Madrid’den yana kullandı. Türk futbol tarihi için rekor bir ücretle bonuslarla birlikte 30 milyon avroya dünya devine transfer olan Arda Güler imza için dün Real’in gönderdiği özel uçakla Madrid’e gitti.

Sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacak olan Arda bugün İspanyol basının karşısına çıkacak. Saat 13:00’te, başkan Florentino Perez’in de katılacağı toplantıda Arda, Real Madrid’in yeni Luka Modric’i olarak takdim edilecek. “Türk Messi”, “Osmanlı Mücevheri” olarak anılan Arda, Real’in yeni markası olacak.

BAYER LEVERKUSEN'E Mİ?

Arda Güler’i Barcelona’nın elinden kapan Real Madrid, yaptığı yatırımın karşılığını almak için planlamasını yapmış durumda. Real, Arda’yı “Gelecek sezon yokum. Formamı sana devretmek istiyorum” sözleriyle Madrid’e yönelten Luka Modric’i pişman etmek istemiyor.

Arda’yı Hırvat efsanenin yerine geçmesi için hazırlayacak eflatun beyazlılar, bu görevi ise gelecek sezon Carlo Ancelotti’nin yerine teknik direktörlük koltuğuna getirilmesi planlanan Xavi Alonso’ya verecek. Bu da Arda’nın Bayer Leverkusen’e kiralanması ve sonrasında as takım oyuncusu olarak Real’e gelmesi anlamına geliyor.

KARARI ANCELOTTI VERECEK

İspanyol basını elinde çok sayıda benzer oyuncu olan Real Madrid’in Arda’yı kiralayacağından emin. Bütün haberler bu yönde ve Carlo Ancelotti sonrası teknik direktörlük koltuğuna oturması beklenen Xavi Alonso’nun takımı Bayer Leverkusen bir numaralı adres olarak gösteriliyor. Ancak nihai kararı Ancelotti’nin vereceği belirtiliyor.

TARİH YAZDI, BİR İLKİ BAŞARDI

Real Madrid Türk oyunculara yabancı değil. Mesut Özil, Hamit Altıntop, Nuri Şahin de İspanyol devinde forma giymişti. Balic ve Geremi ise Süper Lig’ten Madrid’e giden oyuncular olmuştu. Ancak Arda, Süper Lig’den Real’e giden ilk Türk olarak tarihe geçti.

DEV KOMİSYON

Real Madrid yönetimi, Arda Güler’i elinden tutup getiren baba Ümit Güler’e cömertçe teşekkür etti! İspanyol basınında yer alan iddialara göre, Ümit Güler, oğlunun transferinden menajerlik ücreti olarak 15 milyon avro komisyon alacak.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...