NBA All-Star maçı öncesi Alperen Şengün gelişmesi! Türk basketbolcu yükselişte

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
NBA All-Star maçı öncesi Alperen Şengün gelişmesi! Türk basketbolcu yükselişte

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Houston Rocekts forması giyen Türk basketbolcu Alperen Şengün'ün de olduğu 2023-2024 sezonu All-Star maçı taraftar oylamasında ikinci sonuçlar açıklandı.

Alperen Şengün'ün de yer aldığı NBA'de 18 Şubat'ta oynanacak 2023-2024 sezonu All-Star maçı için devam eden taraftar oylamasında ikinci sonuçlar açıklandı.

NBA'in internet sitesinde yer alan habere göre Giannis Antetokounmpo, 3 milyon 475 bin 698 oyla Doğu Konferansı'nda, LeBron James ise 3 milyon 96 bin 31 oyla Batı Konferansı'nda zirvede yer aldı.

NBA All-Star maçı öncesi Alperen Şengün gelişmesi! Türk basketbolcu yükselişte

ALPEREN ŞENGÜN ADIM ADIM ALL-STAR'A

Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün ise All-Star maçında Batı Konferansı ilk 5'i için yarışan 10 forvet oyuncusu arasında 950 bin 959 oyla 6. sıraya yükseldi.

NBA'in internet sitesinden yapılan oylama, 20 Ocak'a kadar devam edecek.

Geçtiğimiz günlerde birçok Türk futbol takımı ve ünlü isimler Alperen Şengün'e oy verilmesi için sosyal medyadan paylaşım yapmıştı.

Türk oyuncunun milyonlarca izleyicinin takip ettiği All-Star maçında olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...