GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Arsenal'den Arda Güler'e dudak uçuklatan teklif!
2 saat 5 dakika önce

Arsenal'den Arda Güler'e dudak uçuklatan teklif! Real Madrid'den ret

Arda Güler, şanssız başlayan kariyerinde dikkat çeken bir çıkış yakaladı. Güler forma şansı bulmaya başlamasıyla Premier Lig'in devlerinden Arsenal'in radarına girdi. İngiliz devinin 45 milyon euroluk teklif yaptığı ve Florentino Perez yönetiminin bu teklifi reddettiği öne sürüldü.
 - Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu!
3 saat 10 dakika önce

Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu! Artık Heerenveen'i çalıştıracak

Hollanda 1. Futbol Ligi takımlarından Heerenveen, teknik direktörlüğe bir dönem Fenerbahçe'nin de formasını giyen Robin van Persie'yi getirdi.
 - Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih'in acı günü
4 saat 5 dakika önce

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılınçsoy'un acı günü

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılınçsoy'un dedesi vefat etti. Cenaze, Arnavutköy Haraççı Merkez Camii'nde bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.
 - Fatih Terim hakkında karar verildi
6 saat 57 dakika önce

Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona erdi: Ayrılığını duyurdu

Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışında havlu atan Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Terim ayrılığını sosyal medya hesabından duyurdu.
 - Fatih Terim'in Yunanistan serüveni kısa sürdü!
7 saat 23 dakika önce

Fatih Terim'in Yunanistan serüveni kısa sürdü! Şampiyonluk havlusu atıldı, yollar ayrıldı

Yunan basını, Panathinaikos ile şampiyonluk yolunda havlu atan Fatih Terim'in takımıyla yollarının ayrıldığını yazdı. Yunanistan ekibiyle çıktığı 26 maçta 14 galibiyet alan Terim'in yerine Christos Kontis’in geçeceği de aktarıldı. 
Spor - Spor
8 saat 28 dakika önce

Galatasaray'ın mayıs geleneği! Bu ayda girdiği finallerin hiç birini kaybetmedi

Sahasındaki Fenerbahçe derbisine bitime iki hafta kala 6 puan önde giren sarı kırmızılılar, kazandığı son beş şampiyonluk döneminde mayısta çıktığı 24 maçın 21’ini kazandı…
Spor - Spor
8 saat 43 dakika önce

Liste yarışı hızlandı! Başkan adayları kongrede güçlü olmak için kulislerde

Mevcut başkan Ali Koç, yönetim kurulunu yenilemek için kolları sıvadı. Aziz Yıldırım da altı yıl öncesinin rövanşını alıp, camiaya verdiği şampiyonluk sözünü tutmak için çalışıyor…
 - 2027 Avrupa Oyunları İstanbul’da yapılacak
8 saat 49 dakika önce

Roma'da imzalar atıldı! 2027 Avrupa Oyunları İstanbul’da yapılacak

Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği (EOC), kıtanın en büyük olimpik organizasyonu olan Avrupa Oyunları’nın 2027’de İstanbul’da gerçekleştirileceğini açıklamıştı. Dün İBB, Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve EOC arasında üçlü mutabakat zaptı imzalandı.
Spor - Spor
16 saat 49 dakika önce

Acun Ilıcalı, Ali Koç'un teklifini kabul etti!

Fenerbahçe'de güçlü bir yönetim kurmak isteyen Ali Koç'un, Acun Ilıcalı'ya yönetime girmesi için teklif yaptığı iddia edilmişti. Acun Ilıcalı'nın gelen teklifi kabul ettiği iddia edildi.
Spor - Spor
17 saat 10 dakika önce

Almanya'nın EURO 2024 kadrosunda yıldızlar yok! Nagelsmann'dan büyük sürpriz

Almanya, 14 Haziran-14 Temmuz arasında oynanacak EURO 2024 için geniş kadroyu açıkladı. Kadroda Bayern Münih ve Borussia Dortmund'un yıldız futbolcularının olmaması dikkat çekti.
Spor - Spor
18 saat 29 dakika önce

Çorumspor, Süper Lig'e 1 adım daha yaklaştı! Kocaeli engelini aştı

Trendyol Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Kocaelispor ve Çorumspor, play-off turu 1.maçında karşı karşıya geldi. Çorumspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Spor - Spor
18 saat 38 dakika önce

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde ilk galibiyetini aldı

Dünya 1 numarası ve son şampiyon A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi'nde ilk galibiyetini aldı. Milliler, Hollanda'yı 3-1 mağlup etti.
Spor - Spor
19 saat 23 dakika önce

Dursun Özbek, Galatasaray'ın çılgın projesi için harekete geçti! Bakanlıkla görüşecek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 1905 Kültür Sanat Spor Derneğince düzenlenen "Galatasaray'ın Formaları Tarihi ve Forma Tasarımı Söyleşisi" organizasyonuna katıldı. Burada açıklalamalar yapan Özbek, Kemerburgaz tesisleri için bakanlıkla görüşeceğini açıkladı.
Spor - Spor
19 saat 59 dakika önce

Futbolcular devreye girdi! Bayern Münih, Tuchel kararını değiştirdi

Bundesliga'da bu sezon beklenilen performansı gösteremeyen ve hem lig, hem Şampiyonlar Ligi'nde istenilen sonuçları alamayan Bayern Münih'te Tuchel'in geleceği tartışılıyordu. Panzerler, tecrübeli hocaya gelecek sezon için bir şans daha verme kararı aldı.
Spor - Spor
20 saat 23 dakika önce

İsmail Kartal'ın derbi planı hazır! Fenerbahçe'de ilk 11'de sürpriz isim

Trendyol Süper Lig'de bu hafta Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın karşılaşmaya sürpriz bir 11'le çıkması bekleniyor.
Spor - Spor
21 saat 18 dakika önce

Bodrumspor, Süper Lig yolunda ilk engelini aştı

Trendyol 1. Lig'te play-off karşılaşmasında Bodrumspor ve Boluspor karşı karşıya geldi. Bodrumspor, sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Spor - Spor
21 saat 29 dakika önce

Manchester City'e Ederson'dan kötü haber! Yıldız file bekçisi sezonu kapattı

Manchester City'nin kalecisi Ederson, ligin son haftalarında forma giyemeyecek. Manchester City, gelecek hafta şampiyonluğun belli olacağı lig maçına, ardından Federasyon Kupası final maçına yıldız kaleciden yoksun bir şekilde çıkacak.
Spor - Spor
22 saat 9 dakika önce

Montella'dan milli yıldıza övgüler! 'Dünyanın en iyisi'

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, World Soccer Dergisi'ne konuştu. İtalyan hoca, EURO 2024 hakkında değerlendirmeler yaptı. Turnuvanın favorisini açıklayan Montella, milli yıldıza övgüler yağdırdı.
Spor - Spor
22 saat 48 dakika önce

Şenol Güneş tarih yazdığı topraklara dönüyor! İmza atması an meselesi

Güney Kore Futbol Federasyonu'ndan Şenol Güneş ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Yetkili isim, Şenol Güneş'i takımın başına getirmek için çalıştıklarını söyledi.
Spor - Spor
22 saat 53 dakika önce

PFDK ceza yağdırdı! 2 teknik direktör men edildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, bu haftanın cezalarını açıkladı. Açıklanan kararlara göre, 2 teknik direktör men cezası aldı. Ayrıca Adana Demirspor'un yıldızı Balotelli'nin cezası da belli oldu.
Spor - Spor
23 saat 16 dakika önce

Tour Of Sakarya'nın ilk etabı yarın start alacak

Avrupa’nın en donanımlı tesisi olan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleşen ve uluslararası takımların ağırlıkta olduğu yarışta sporcular büyük bir ilgiyle karşılandı.
Sona Git