Rachid Ghezzal tedavi olmak için Katar'a gitti! Sakatlığı ne? Kronik mi?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rachid Ghezzal tedavi olmak için Katar'a gitti! Sakatlığı ne? Kronik mi?

SPOR Haberleri

Son dakika Beşiktaş haberi... Rachid Ghezzal, tedavi için yönetimden izin alarak Katar'a gitti. Cezayirli yıldız 2022 Dünya Kupası arasından sonra sahalara dönecek. Beşiktaş taraftarları başta olmak üzere futbol kamuoyu Ghezzal'in sakatlığının ne olduğunu merak ediyor.

Son dakika Beşiktaş haberi... Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, tedavi olmak için Katar'a gitti. 2.5 aylık sakatlığın ardından Trabzonspor maçında geri dönen 31 yaşındaki futbolcu, ilk yarıyı tamamlayamamıştı.

KATAR'DA UZMAN EKİBE GÖRÜNECEK

Katar’da uzman bir ekip tarafından tedavisi yapılacak olan Ghezzal, tedavisinin ardından İstanbul’a dönecek. Teknik direktör Şenol Güneş'in Ghezzal'le kısa bir görüşme yaptığı öğrenildi. 

GHEZZAL'İN SAKATLIĞI NE? KRONİK Mİ?

Süper Lig’in 2. haftasında oyananan Alanyaspor maçında sakatlık yaşayan Ghezzal’ın, sağ ayak tarak kemiği ve parmak eklemimde yırtık tespit edilmişti.

Ağrıları azaldıktan sonra sahalara dönen Cezayirli oyuncu, iki hafta önce oynanan Trabzonspor maçında yeniden sakatlandı. Karşılaşmada yaşadığı adale sakatlığını atlatan Ghezzal, sağ ayağındaki ağrı nedeniyle tekrar tedaviye alındı.  

Bu sezon 5 maçta forma giyen Ghezzal, 7 karşılaşmada görev yapamadı.

https://twitter.com/Besiktas/status/1587052660800323584

DERBİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'la 5 Kasım Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş derbi maçın hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana HangiKredi Ümraniyespor maçında forma giyen isimler yenileme çalışması yaptı.

Diğer oyuncular ise pas istasyonlarıyla idmana başladı. Yarı sahada yapılan çift kale maçın ardından son bölümde kanat organizasyonları üzerinde duruldu.

Rachid Ghezzal tedavi olmak için Katar'a gitti! Sakatlığı ne? Kronik mi?

Teknik direktör Şenol Güneş antrenman öncesinde, siyah-beyazlı takımı takip eden gazetecilerle futbolcuları bir araya getirerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güneş ayrıca, antrenman sırasında Berkay Vardar, Valentin Rosier ve Jackson Muleka ile özel görüşmeler yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...