Terim'in satır arasında çok kritik mesaj

Terim'in satır arasında çok kritik mesaj

SPOR Haberleri

Fatih Terim yaptığı konuşmanın satır aralarında, Galatasaray ile TFF arasında büyük krize neden olan sözleşme konusunda da dikkat çeken bir ifade kullandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Hollanda maçından önce düzenlediği basın toplantısında birbirinden kritik açıklamalarda bulundu. Terim yaptığı konuşmanın satır aralarında, Galatasaray ile Türkiye Futbol Federasyonu'nu arasında büyük bir krize neden olan 'sözleşme' konusunda da dikkat çeken bir ifade kullandı. A Milli Takım ile 4 maçlık bir anlaşma yaptığını hemen her defasında dile getiren Terim, TFF'nin kendisine yaptığı 3 artı 1 yıllık sözleşmeyi beklemeye aldığının sinyalini kendisine yöneltilen "2014 Dünya Kupası'na gidemezsek ne olur" sorusunun cevabında verdi.A Milli Takım'daki planlarının 4 maç üzerine olduğunun sinyalini veren Terim, "2014 Dünya Kupası'na gidemezsek, federasyon ocak ayında çekilecek olan Avrupa Şampiyonası kuralarına hazırlanmak zorunda" ifadesini kullandı. 2016 Avrupa Şampiyonası için yapılacak olan hazırlıkların tam anlamıyla TFF'nin kontrolünde olduğunun ve şu anda kendisinin bu yönde bir planının bulunmadığının sinyalini veren Terim, böylelikle sözleşme topunu da bir kez daha federasyona attı ve kendisinin bir kararının olmadığını ifade etti.
İŞTE TERİM'İN O KRİTİK AÇIKLAMASI
Terim basın toplantısında şu ifadeleri kullandı; " Sonuç başka türlü olursa bu da çok muhtemel, Avrupa Şampiyonası'na hazırlanacak Milli Takım.Ne hedefler duruyor, ne hedefler bitiyor. O zaman bu yaşadığmız güzellikler hiç olmassa herkesin yanına kar kalacak. Bu gerçeği de kabul edeceğiz. Çünkü ne 3 maç önce veya 2-3 ay önce artık yeni bir şampiyonaya hazırlanma zamanı derken son maçta kaybetmenin çok fazla tepkisi de olmamalı. O yüzden yarın böyle bir şey olursa rakiplerimizi tebrik eder, niye gitmediğimizin analizini federasyonla beraber yaparız, ocakta çekilecek kuraya da futbol federasyonu tekrardan hazırlanmak zorunda. Hayatın gerçeklerini kendi bünyemize sindirmeliyiz."
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...