Valerien Ismael'den oyuncularına terapi: Final maçı değil

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Valerien Ismael'den oyuncularına terapi: Final maçı değil

SPOR Haberleri

Fransız teknik adam Valerien Ismael, Hatay deplasmanı öncesi stres altındaki oyuncularına “Ölüm kalım maçına çıkmıyoruz” dedi.

Beşiktaş’ta bugün oynanacak Hatayspor maçı büyük önem taşıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi iki gün önceden Hatay’a giderek karşılaşmanın önemini takıma hissettirdi. Teknik direktör Valerien Ismael ise farklı bir terapi uyguluyor. Oyuncularının baskı altında iyi oynamadığını gözlemleyen Fransız çalıştırıcı, “Final ya da ölüm kalım maçına çıkmıyorsunuz. Kendi oyunumuzu gösterirsek galip geleceğimiz bir maça çıkıyoruz” dedi.

GHEZZAL YOK

Siyah beyazlılarda kritik maç öncesi üç eksik bulunuyor. Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası mücadeleye devam edemeyen Rachid Ghezzal bugün de yok. Sakatlıkları süren Roimain Saiss ve Emrecan Uzunhan’ın da karşılaşmada görev alması beklenmiyor. Wout Weghorst kadroya alındı ama sakatlığını yeni atlattığı için ilk on birde Cenk Tosun forma giyecek.

İKİ İSİM SINIRDA

Beşiktaş’ta Rosier ve Gedson bu akşam oynanacak maça sarı kart ceza sınırında çıkacak. Siyah beyazlı oyuncular, Hatayspor maçında da sarı kart görmeleri hâlinde bir sonraki hafta oynanacak Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...