Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Türkiye’de

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Türkiye’de

T-Otomobil Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Geride bıraktığı 75 yılı aşkın bir süredir orta sınıf lüks sedan dünyasında standartları belirleyen Mercedes-benz E-Serisi tamamen yenilenen modeli ile ülkemizde satışa sunuldu.

İçten yanmalı motordan elektrikli güç-aktarma sistemlerine geçişe işaret eden yeni E-Serisi, yeni elektronik mimarisiyle kapsamlı bir dijital kullanıcı deneyimi sağlıyor. Araç şimdilik karşımıza iki farklı motor seçeneği ile çıkıyor. Türkiye pazarına özel geliştirilen ve 4.220.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan E 180, 170 beygir gücünde benzinli bir motor ayrıca 17 kW gücünde bir elektrik motoru ile desteklenmiş ve optimal bir yakıt ekonisi sağlanmış durumda. Dizel tarafta ise E 220 d 4MATIC 5.900.000 TL’den etiketi ile bayilerde yerini alırken her iki motorda standart olarak 9G-TRONIC otomatik şanzıman geliyor…

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...