Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CIO Ödülleri 10. defa sahiplerini buldu

Düzenleyen:
CIO Ödülleri 10. defa sahiplerini buldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Teknoloji liderlerinin şirketlerinden başarıyla gerçekleştirdikleri dijitalleşme projelerinin onurlandırıldığı CIO Ödüllerinde Türkiye’nin önde gelen 20 şirketinin CIO’su ödül almaya hak kazandı.

Türkiye’de şirketler hızla dijital dönüşüm ile iş yapış biçimlerini değiştirmeye devam ederken, teknoloji yöneticileri bu dönüşüme liderlik etmeye devam ediyor. Şirketlerin teknolojiden sorumlu yöneticileri olan CIO’lar, kurumlarının teknoloji altyapılarını güçlendirip devamlılığı sağlarken aynı zamanda dijitalleşme ile daha kârlı, hızlı ve çevik bir organizasyona dönüşümü önderlik ediyorlar. CXO Medya tarafından organize edilen CIO Ödülleri programı, bu dönüşümü gerçekleştirmiş olan teknoloji yöneticilerini seçkin bir jüri ile tespit ederek onurlandırmaya devam ediyor.

Bu sene onuncu kez düzenlenen CIO Ödülleri programında 20 farklı şirketin teknoloji yöneticisi ödül almaya hak kazandı. Feriye Sarayında gerçekleştirilen ödül törenine Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin CIO’larının yanı sıra, teknoloji şirketlerinin yöneticileri katıldı. Ödül töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren CXO Update dergisi Yayın Yönetmeni Murat Yıldız, dijitalleşmenin iş yapış biçimlerini hızla değiştirdiği bu dönemde ödüllendirme etkinliklerinin şirketler açısından önemli bir motivasyon olduğunu belirterek şöyle dedi: “CIO Ödülleri 10 yıldır teknoloji liderlerinin başarılılarının herkes tarafından tanınması ve tüm şirketlere örnek olması hedefiyle yola çıktı. Ödüllendirmelerde özellikle şirketlerdeki dönüşümü ve kuruma kattığı faydayı ölçmeye çalıştık. Bu sene ödüllendirme programına katılan onlarca projenin ciddi bir dönüşüm geçirdiğini görüyoruz. Artık yapay zeka, robotik süreçler, ileri düzey analitik, mobil uygulamalar ve müşteri deneyimini dönüştüren uygulamaların ağırlıkta olduğunu gördük. Sektörlerde de ciddi bir değişim var. Ödüllendirme programımıza geçtiğimiz yıllarda banka, Telekom ve holding katılımları yüksekken bu sene özellikle perakende sektöründeki katılımlar dikkat çekici. Artık her ölçekteki şirket, dijitalleşme ile daha kârlı ve hızlı bir operasyona dönüşmek için gayret gösteriyor. Türkiye’deki kurumsal teknoloji altyapısının güçlenmesi ve ekosistemin büyümesi için bu önemli bir gösterge. Umuyoruz 2020 yılında çok daha büyük bir organizasyon ile çok daha fazla şirketteki başarılı projeleri ödüllendirme fırsatı yakalarız.”
 
CIO Ödülleri etkinliğinde şu CIO’lar başarılı projeleri ile ödül almaya hak kazandılar:
Milangaz         Nihat Aydemir
Coca Cola İçeçek       Leyla Deliç
Koçtaş Uğur Serkan Taşkın
Akkök Holding          Dr Reha Çetin
Gebze Organize Sanayi          Engin Işık
Turkiye Finans Katılım Bankası        Mustafa Bezeklioğlu
TAV    Kerem Öztürk
Flo       Mehmet Demir
Brisa    Tekin Gülşen
Renault Mais  Oğuzhan Yıldız
IGA    Ersin İnankul
Allianz Sigorta           Evren Ayorak
Greyder          Cihan Adar
Yurtiçi Kargo Dursun Dinçer
Defacto           Cengiz Gürer
MNG Faktoring          Ozan Şimşek
Vakıf Katılım Bankası           Mehmet Bütün
Civil Mağazacılık       Abdulaziz Akyol
SPX    Çağlar Yılmaz
English Home Fırat Akın

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...