'Dijital Müşteri' Identify’dan sorulacak

'Dijital Müşteri' Identify’dan sorulacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Türk girişimciler Neslihan Özbuğutu Ortakasapbaşı ve Taner Ortakasapbaşı’nın kurduğu ve bugün Almanya’nın en büyük kimlik yönetim platformu (IMPaaS) sağlayıcılarından biri olan Identify, Türkiye’de şirket kurarak faaliyetlerine başladı.

ÖMER TEMÜR

Teknopark İstanbul’da konumlandırdığı AR-GE ofisinde çalışmalara başlayan şirket; bankacılık-finans, sigorta, telekomünikasyon, e-Ticaret, oyun ve araç kiralama gibi sektörlerde faaliyet gösteren kurumlara regülasyonlara uygun olarak Uzaktan Müşteri Edinimi ve Müşteri Tanıma (KYC) çözümleri sunacak. Identify, identify IMPaaS platformu ile de uçtan uca müşteri tanımlama, müşteri tanıma gibi kritik süreçleri yönetip değerlendirme imkânı sunuyor. Firma, Türkiye’yi bir yazılım üssü hâline getirmeyi ve buradan bütün dünyaya teknoloji ihraç etmeyi hedefliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...