Clubhouse logosunun sırrı çözüldü

Düzenleyen:
Clubhouse logosunun sırrı çözüldü

TEKNOLOJİ Haberleri

Sadece davetiye ile yeni üyelerin kabul edildiği, son günlerin adından en çok söz ettiren sosyal medya uygulaması Clubhouse’un logosu da merak konusu oldu.

Sadece davetiye ile yeni üyelerin kabul edildiği, son günlerin adından en çok söz ettiren sosyal medya uygulaması Clubhouse’un logosu da merak konusu oldu. Diğer sosyal medya uygulamalarının bilindik logolarının aksine alışılmışın dışında bir logo kullanan Clubhouse’tan açıklama geldi. Müzisyen Bomani X’in yer aldığı logo ile ilgili Twitter üzerinden yapılan resmi açıklamada “Her büyük uygulama güncellemesi ile birlikte logomuzu topluluğumuzun harika üyelerinden birini öne çıkarmak için değiştiriyoruz” ifadesi kullanıldı. Bu açıklama her yeni güncelleme ile birlikte yepyeni bir logo hikayesinin de ortaya çıkacağının sinyalini verdi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...