Yerli tohuma siber güvenlik kalkanı

Yerli tohuma siber  güvenlik kalkanı

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye’nin tohumculuk alanında önde gelen ve en köklü şirketlerinden biri olan May Tohum, kullanıcılarını, verilerini ve bilişim altyapısını Covid-19 ile birlikte daha da yoğunlaşan siber saldırılara karşı Trend Micro’nun gelişmiş güvenlik çözümleriyle uçtan uca koruyor.

ÖMER TEMÜR

May Tohum Bilgi Teknolojileri Müdürü Murat Yonar, yerli tohum konusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek,“Yerli tohum alanında Türkiye’de kendi AR-GE’si olan bir şirket olmamız sebebiyle verilerimiz hem bizim hem de ülkemiz açısından büyük önem taşıyor. Biz haftanın 7 günü 24 saat çalışan bir şirketiz, bu yüzden çalışanlarımıza her an, her yerden güvenli ve kesintisiz erişim sağlamamız gerekiyor. Trend Micro çözümleriyle hem mobile uygunluk hem de 7/24 kesintisizlik elde ederken farklı teknolojiler kullanılmasından kaynaklanan zafiyetleri ortadan kaldırdık” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...