Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Instagram'da en sevilen fotoğraflar ilk başa gelecek

Düzenleyen:
Instagram'da en sevilen fotoğraflar ilk başa gelecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Instagram, kullanıcıların en çok talep ettiği bazı özellikleri platforma entegre etmeye devam ediyor. Platform, hikayelerde yer alan sabitleme özelliğinin benzerini gönderiler için de getirmeye hazırlanıyor.

Sosyal medya platformu Instagram, uzun bir süredir 24 saatlik görüntülenme süresini aşan hikayeleri profile sabitlemeye izin veriyor. Arşivinizde ya da mevcut hikayeler arasında yer alan hikayelerinizi kategori ile profilinize ekleyebilirsiniz. Şimdi bu özelliğin benzeri gönderiler için sunulacak. 

TechCrunch sitesinin haberine göre, Instagram kısa süre önce kullanıcıların fotoğraf ızgaralarının üzerinde belirli gönderileri vurgulamasına olanak tanıyan bir özelliği test etmeye başladı. Bir gönderinin üst kısmındaki üç nokta simgesine dokunarak ve yeni ‘profiline sabitle’ seçeneğini seçerek özelliğe erişmek mümkün olacak. 

Instagram, “İnsanların profillerinde gönderilere yer vermelerini sağlayan yeni bir özelliği test ediyoruz” diyerek güncellemeyi açıkladı. Bu özelliğe dair ilk kanıtlar Ocak ayında tersine mühendis Alessandro Paluzzi tarafından fark edildi.

Twitter ve TikTok dahil olmak üzere bazı sosyal medya platformları, gönderileri hemen hemen aynı şekilde vurgulamanıza olanak tanıyor. Tahmin edebileceğiniz gibi, çok gönderi paylaşan ve en iyi çalışmalarını sergilemek isteyen kişiler için özellikle yararlı bir özellik. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...