Apple Watch 7 akıllı saat neredeyse elinde patlıyordu!

Düzenleyen: / Kaynak: 9to5Mac
- Güncelleme:
Apple Watch 7 akıllı saat neredeyse elinde patlıyordu!

TEKNOLOJİ Haberleri  / 9to5Mac

Teknoloji devi Apple’ın geliştirdiği Watch Series 7 akıllı saat modellerinden biri patlama haberiyle gündemde. Bir kullanıcı, Watch 7 akıllı saatinin aşırı ısınmasının ardından patladığını ileri sürdü.

Bir Apple Watch 7 kullanıcısı, akıllı saatinin aşırı ısındıktan sonra tütmeye başladığını ve ardından patladığını söyledi. Apple konuyu araştıracağını belirtirken, iddiaya göre şirket kullanıcıdan bu konu hakkında konuşmamasını istedi. 

Söz konusu Apple Watch kullanıcısı, 9to5Mac teknoloji sitesine açıklama yaptı. Kullanıcı, cihazın o gün normalden çok daha fazla ısındığını fark ettikten sonra Apple Watch'un arkasının çatladığını ve işletim sürümü watchOS'un sıcaklık nedeniyle cihazın kapanması gerektiğini belirten bir uyarı gönderdiğini söyledi. 

Ardından Apple Watch kullanıcısı destek için hemen Apple Destek'i aradığını söyledi. Konuyu araştıran ekip, herhangi bir çözüm veya tavsiye sunmazken, sadece şirketten haber alana kadar saate dokunmamasını söyledi. Ancak ertesi sabah durum daha da vahim bir hal aldı. Kullanıcı, uyandığında Apple Watch'un dokunulamayacak kadar sıcak olduğunu gördü ve sıcaklık nedeniyle cihazın ekranı da paramparça olmuştu. 

APPLE WATCH PATLADI 

Kullanıcı, Apple'a göndermek üzere fotoğraf çekmek için Apple Watch'u eline aldığında cihazdan çıtırtı sesleri geldi. Daha sonra camdan dışarı atarken akıllı saat patladı. Saat, kullanıcının koltuğunda da yanık izleri bıraktı. Ayrıca kurşun zehirlenmesi endişesiyle acil servise gitti. Bununla birlikte, Apple Watch zehirlenmeye neden olacak kadar yeterli kurşun içermiyor. 

Daha sonra durumla ilgili bir güncelleme yapmak için tekrar Apple'a ulaştı. Uzun süre Apple’dan haber alamayan kullanıcı, ilerleyen günlerde şirketin cihazı teslim aldığını ve Apple Watch'u incelemek üzere laboratuvarlarına götürdüğünü söyledi. Akıllı saatin kullanıcısı, Apple’ın ona bir belge göndererek imzalamasını ve bu olayı kimseyle paylaşmamasını istediğini söyledi. Ancak kullanıcı bu anlaşmayı reddederek olayı anlattı. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: 9to5Mac
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...