Bilişim dünyası bir araya geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bilişim dünyası bir araya geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bilişim Zirvesi için geri sayım başladı. 23 Kasım’da, Fişekhane’de gerçekleştirilecek zirve kamu, bilişim, akademi ve iş dünyasını araya getirecek.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - Dijital çağın geleceğinin masaya yatırılacağı zirvede bilgisayarın atası kabul edilen enigma şifre çözücüler ile başlayan teknolojinin hayatımızda meydana getirdiği değişimi ve dönüşümü bütün yönleriyle ele alacak. 

Zirvenin Ama Sahne’deki açılış programının ardından düzenlenecek “Dijital İş Süreçleri, RPA ve Yapay Zekâ”, “Güvenlik ve Sürdürülebilirlik” temalarının yanı sıra “Küçük Sahne” alanındaki programları ile Yapay Zekâ, Bulut Teknolojileri, Dijital İş Süreçleri ve RPA, IoT ve Büyük Veri, Güvenlik Teknolojileri ekseninde pek çok konuya yer verilecek. Katılımcıları teknolojinin gizemlerini teknoloji ile çözebilmenin yollarını aramaya davet eden zirve, Teknoloji Kaplanları Ödül Töreni ile final yapacak.   

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...