Elon Musk'tan yanıt: Mark Zuckerberg'den dövüş yeri için cevap bekliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elon Musk'tan yanıt: Mark Zuckerberg'den dövüş yeri için cevap bekliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması üzerine Mark Zuckerberg de rakip platform olarak Threads'ı geliştirdi. Threads, iki taraf arasında dünya gündemine oturan bir gerginliğe neden oldu. Elon Musk bugün X hesabından yaptığı paylaşımda dövüş teklifinden sonra gelişen olayları tek tek sıraladı Zuckerberg'den yer belirlemesini istedi.

Mark Zuckerberg'in rakip platform olarak Threads'ı sunması üzerine Elon Musk, kendisine dövüş teklifinde bulundu. Dövüş teklifi bütün dünyanın ilgisini çekti. İki tarafın gelişmeler sonrasında dövüş gerçekleştirmesi bekleniyor. Fakat iletişim sorunları nedeniyle dövüşün bir türlü gerçekleşemediği tahmin ediliyor.

Elon Musk, X (eski adıyla Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda dövüş sonrasında gerçekleşen olayları kronolojik olarak sıralayarak Mark Zuckerberg'den dövüşmek için bir alan belirlemesini istedi.

ELON MUSK, GELİŞMELERİ TEK TEK SIRALADI

Elon Musk, X hesabından yaptığı paylaşımda dövüşten sonra gerçekleşen olayları kronolojik olarak sıraladı. Musk'ın yaptığı paylaşıma göre olaylar şu şekilde gerçekleşti:

  • Mark Zuckerberg ile dövüşmek hakkında X’te şaka amaçlı bir paylaşım yaptım. 
  • Mark Zuckerberg, Instagram hesabından “bana konumunu gönder” diye karşılık verdi. 
  • Mark Zuckerberg’in çağrıma olumlu yanıt vermesi üzerine İtalya, dövüşün Kolezyum’da gerçekleşmesi için teklif sundu. 
  • Mark Zuckerberg reddetti. 
  • Kolezyum’un reddi üzerine Mark Zuckerberg’in evini dövüşmek “güvenli alan” olarak önerdim. Fakat bu sırada kendisi seyahat ediyordu. 

Elon Musk bu sıralamanın en sonunda bir de "Savaşacağı bir yer var mı?" diye kendisine soru yöneltti. Fakat paylaşımın kısa süre önce yapılmasından dolayı Zuckerberg tarafından yanıt gelmedi.

Öte yandan Zuckerberg daha önce yaptığı açıklamalarda Musk'ın bu konu hakkında pek de istekli olmadığını açıklamıştı Şaka amaçlı yöneltilen dövüş teklifinin gerçek olup olmaması merakla bekleniyor.

(Kaynak: Haber Merkezi / Derleyen: Helin Pastacı)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...