ROKETSAN duyurdu: Modüler Zırhlı Kule Türk ordusuna teslim edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

TEKNOLOJİ Haberleri

ROKETSAN bünyesinde geliştirilen Modüler Zırhlı Kule, Türk ordusunun hizmetine girdi. Gelişmeyi, üretici firma resmi sosyal medya ağları üzerinden duyurdu.

Türkiye, savunma sanayii alanında altın çağını yaşıyor. 'Yerli ve milli savunma sanayii' hamlesi kapsamında geliştirilen ve 'Türkiye Yüzyılı'na büyük katkı sunan projeler Türk ordusunun hizmetine girmeye devam ediyor. Öte yandan, milli teknolojilerle ve Türk mühendisler tarafından geliştirilip üretilen askeri hava, kara, deniz araçları yurt dışına satış konusunda büyük başarılar ederek ihracat gelirini artırıyor.

Son olarak, savunma sanayii alanında önemli bir gelişme de ROKETSAN şirketinden geldi. ROKETSAN tarafından geliştirilen Modüler Zırhlı Kule, yüksek seviyede koruma ve çoklu vuruş dayanımı ile Türk ordusunun hizmetine girdi.

ROKETSAN TSK'YE TESLİM ETTİ

https://twitter.com/roketsan/status/1669370853920759810

Şirketin, Twitter hesabından, Modüler Zırhlı Kule'ye ilişkin açıklama yapıldı. Modüler Zırhlı Kule'nin görüntüsünün yer aldığı paylaşımda, şunlar kaydedildi:

"Türkiyemizin modern süvarileri daha güçlü şahlansın diye Modüler Zırhlı Kule, yüksek seviyede koruma ve çoklu vuruş dayanımıyla Türk ordusunun hizmetinde."

(Kaynak: Türkiye Gazetesi, Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...