TEKNOFEST İzmir için artık saatler kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
TEKNOFEST İzmir için artık saatler kaldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Anadolu Ajansı

TEKNOFEST İzmir yarın kapılarını meraklılarına açacak. İzmir'deki festival, yılın son TEKNOFEST'i olacak.

İzmir Çiğli Havalimanı'ndaki TEKNOFEST, 1 Ekim'e kadar teknoloji meraklılarıyla buluşacak. Festival, teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, söyleşiler ve bilim şovları başta olmak üzere çok sayıda bilim ve kültür sanat etkinliğine ev sahipliği yapacak. Teknoloji ve girişim yarışmaları da düzenlenecek. Etkinlik süresince her gün öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki kez gerçekleştirilecek 'Sahne Senin' etkinliği ile müzikseverler, sahne deneyimi yaşayabilecek.

Festival heyecanına ortak olmak isteyen ziyaretçiler, kayıtlarını TEKNOFEST internet sitesi ile mobil uygulama üzerinden yapabiliyor.

TEKNOFEST'E ULAŞIM İÇİN TOPLU TAŞIMA ÖNERİSİ 

TEKNOFEST için ziyaretçilerin, özel araç yerine raylı sistem, deniz yolu ve belediye otobüslerini tercih etmeleri önerildi. ESHOT'un, festival alanına İZBAN Ulukent ve Egekent istasyonları ile Bostanlı İskelesi'nden ring seferleri düzenleyeceği, dileyenlerin, bisikletleriyle de festival alanına ulaşabileceği belirtildi.

Cumhuriyet'in 100'üncü yılında üç büyük şehirde düzenlenmesi kararı alınan festivalin İstanbul etabı 27 Nisan-1 Mayıs'ta, Ankara etabı 30 Ağustos-3 Eylül'de yapılmıştı.

İstanbul'daki festival, 2,5 milyonu aşan ziyaretçisiyle 'dünyanın en büyük organizasyonu' olarak tarihe geçmişti. Ankara Etimesgut Havalimanı'nda düzenlenen festivale ise 943 bin kişinin ziyaret ettiği bildirilmişti.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...