Xiaomi'nin yeni telefonu Redmi K70'ın tasarımı sızdırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anvin - X (Twitter)
- Güncelleme:
Xiaomi'nin yeni telefonu Redmi K70'ın tasarımı sızdırıldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Anvin - X (Twitter)

Xiaomi'nin bu ay sonuna kadar piyasaya sunacağı tahmin edilen yeni Redmi K70 serisi akıllı telefon ailesinin tasarımı ortaya çıktı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi çok yakında yeni Redmi K70 akıllı telefon serisi ile karşımıza çıkacak. Ortaya çıkan son bilgilere göre heyecanla beklenen seri, her biri kendine has özelliklere sahip birden fazla seçenek içerecek.

Redmi K70 serisi ile ilgili şimdiye kadar birçok sızıntı haberi gündeme gelirken, son olarak ise heyecanla beklenen telefonun tasarımı ortaya çıktı. Cihaz, oldukça şık ve sade bir görünüm ile hayranları karşısına çıkacak.

REDMİ K70 TASARIMI ORTAYA ÇIKTI

Anvin adlı bir X (eski adıyla Twitter) kullanıcısı tarafından paylaşılan görüntülere göre cihaz, beyaz renk seçeneğine sahip olacak. Ön tarafta orta üst kısımda bir delik çentik tasarımına yer veren model, ince çerçevelerle konforlu bir deneyime ev sahipliği yapacak.

Xiaomi'nin yeni telefonu Redmi K70'ın tasarımı sızdırıldıdmi,

Telefonun kamera sensörleri ve LED flaş için hafif çıkıntılı dikdörtgen bir ada içeren arka panelde kullanıcılara sunulacak. Güğ düğmeleri ve ses seviyesi tuşları ise telefonun sağ tarafına yerleştirilecek.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU

Xiaomi'nin yeni Redmi K70 modelinin Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8 Gen 2 çipine sahip olacağı söyleniyor. K70 Pro modeline ise kısa süre önce tanıtılan Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisine yer verilecek. Her iki model de daha iyi dayanıklılık sunmak adına metal bir merkezi kasa ile gelecek.

Redmi K70 ve K70 Pro'nun sırasıyla 5.000 mAh ve 5.120 mAh pil kapasitelerine sahip olacağı belirtiliyor. Bununla birlikte telefonlarda 120 Watt hızlı şarj desteğinin bulunacağı aktarılıyor. Son olarak telefonun Android 14 işletim sistemi ve Xiaomi'nin yeni HyperOS işletim sistemine sahip olacağını hatırlatmakta yarar var.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Anvin - X (Twitter)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...