Yüksek performansa sahip Redmi K70'in çıkış tarihi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Weibo
- Güncelleme:
Yüksek performansa sahip Redmi K70'in çıkış tarihi belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Weibo

Xiaomi'nin yeni yüksek performans vaat eden Redmi K70 serisi akıllı telefon modelleri için çıkış tarihi verildi.

XiaomÎ çok yakında yeni akıllı telefon serisini piyasaya sürecek. Redmi K70 ailesi için geri sayım başlamış durumda. Redmi K70, Redmi K70 Pro ve Redmi K70e modellerinden oluşan bu yeni seri, gelişmiş teknik özellikleri ve üstün özellikleriyle öne çıkarak sektöre yenilik soluğu getirmeyi vaat ediyor.

REDMİ K70 SERİSİ ÇIKIŞ TARİHİ

Merakla beklenen cihazların resmi lansman tarihi 29 Kasım olarak duyuruldu. Yaklaşan lansman tarihi ile birlikte serinin tanıtım afişi de yayınlandı. Xiaomi başkanı Lu Weibing, Redmi K70 Pro'nun güçlü Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle donatılacağının ima etti ve bu detay şimdiden büyük bir beklenti oluşturdu.

Yüksek performansa sahip Redmi K70'in çıkış tarihi belli oldu

Redmi geçen yıl Aralık ayında üç model piyasaya sürmüştü. Bu cihazlar Redmi K60e, Redmi K60 ve Redmi K60 Pro olmuştu. Sırasıyla Dimensity 8200 Ultra, Snapdragon 8 Plus Gen 1 ve Snapdragon 8 Gen 2 yonga setleriyle donatılmış bu akıllı telefonlar, Redmi'nin üst düzey cihazlar sunma konusundaki kararlılığını zaten göstermişti.

REDMİ K70 SERİSİ ÖZELLİKLERİ SIZDIRILDI

Yakında gelecek yeni akıllı telefon serisinin en güçlü ismi olarak öne çıkan Redmi K70e, 6,67 inçlik 1,5K çözünürlüklü OLED ekranı, 120 Hz yenileme hızı, 16 GB LPDDR5X RAM'i ve dikkat çeken 1 TB UFS 4.0 depolamasıyla öne çıkıyor.

5.500 mAh pil ve 90W hızlı şarj desteği, 64 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş sensör ve 10 megapiksel makro sensörden oluşan üst düzey fotoğraf sektörü ile geleceği ifade ediliyor.

Selfie çekimleri ve görüntülü görüşmeler için ise 16 megapiksellik bir ön sensör bekleniyor. Ayrıca cihaz, Dimensity 8300 Ultra yonga setine sahip ilk akıllı telefon olarak gelecek.

Redmi K70 ve Redmi K70 Pro modelleri hala gizemini koruyor olsa da iddialara göre bu seçeneklerde de yüksek bir performans sağlanacak. Her ikisinin de 120Hz yenileme hızına ve 2K daha yüksek çözünürlüğe sahip 6,67 inç OLED panele sahip olması bekleniyor. Ana kameraların 50 megapiksel OmniVision olacağı tahmin edilirken, her iki modelde de metal çerçeve ve 120W hızlı şarj desteğinin yer alacağı söyleniyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Weibo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...