Bilgisayar yüzünden cilt hızlı kırışıyor

Bilgisayar yüzünden cilt hızlı kırışıyor

YAŞAM Haberleri

Çalışma hayatı, annelik, en iyiyi yapma, bakımlı olma gibi şartlanmalara dair tavsiyeleri yanda yazdım. Madem hemcinslerimizden bu yolda olanlar çok, bir tavsiyede daha bulunalım istedik.

CANAN ERASLAN

Malum, çalışan kadının zamanının büyük çoğunluğu ofislerde geçiyor. Bu durumun sonucunda ofisin rahatlığına bırakmış olabilirsiniz kendinizi. Bu da ofis rahatlığı gibi olumsuz bir sonuca meydan verebiliyor. Morhipo MAG ekibi, ofiste bakımın tüyolarını veriyor: Gece ve gündüz yüzü yıkamak, temizlemek en önemlisi. Sabahları sadece suyla yıkayıp nemlendirici ile güneş koruyucuyu sürmek yeterli. Gece ise makyaj olmasa bile cildinizi günün kirinden arındırmak için temizleyici ile temizleyin, kreminizi sürün.
Saçlar ve cildin en büyük düşmanı hava kirliliği. Açık havada kirlenen saçları her gün yıkamak uzun vadede olumsuz sonuçlar getirebilir. Her gün yıkamak yerine yıkamadığınız günlerde örgü, topuz gibi yöntemleri seçebilirsiniz. Uzun süre ekrana bakmak ise göz çevresinde ve ciltte olumsuz etki bırakıyor. Öneriler kremleri kullanın, sık sık ekranın karşısından ayrılıp gözlerinizi ve cildinizi dinlendirin. Tabii bilgisayar ekranından ayrılırken cep telefonu ışığından da uzak durun. Her gün makyaj yerine zaman zaman cildinizi dinlendirmekte ve gün içinde de çok fazla ürün kullanmamaya dikkat etmekte yarar var.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...