Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çarşı taraftar grubu lideri tabanca ile vuruldu

Düzenleyen:
Çarşı taraftar grubu lideri tabanca ile vuruldu

YAŞAM Haberleri

Beşiktaş'ta taraftar grubu Çarşı’nın liderlerinden Ayhan Güner, bir amigo tarafından tabanca ile topuğundan vuruldu. Hafif yaralı olarak hastaneye kaldırılan Güner'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, önceki gün saat 22.00 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’nın liderlerinden Ayhan Güner (48), bir kafeteryada oturduğu esnada tribün amigosu Harun D. (39) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine alkollü olduğu öğrenilen Harun D., belinden çıkarttığı tabanca ile Güner’e 4 el ateş etti. Topuğundan yaralanan Güner, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan Harun D. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Amigo Harun D.'nin daha önce de Beşiktaş Çarşı Grubu’nun tribün lideri Alen Markaryan’ı vurduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...