Kardeşin askerde sen kardeşine mi sıkacaksın?

Düzenleyen:
Kardeşin askerde sen kardeşine mi sıkacaksın?

YAŞAM Haberleri

HDP önünde evlat nöbeti 155’inci gününe girdi. 2014 yılında terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa götürülen oğlu için Nurettin Ödümlü, oturma eylemine katıldı.

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve Diyarbakır’da HDP il binası önünde oturma eylemi yapan aile sayısı 155’inci gününde 80’e yükseldi. Çocukları Yusuf’un 17 yaşındayken Siirt’in Şirvan ilçesinde 2014 yılında terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa götürüldüğünü kaydeden Saadet ve Nurettin Ödümlü çifti, HDP önüne gelerek oturma eylemine katıldı. Oğlunun kandırılarak dağa kaçırıldığını söyleyen baba Nurettin Ödümlü “Ben oğluma diyorum dönüp eve gelsin. Bu iş yalandır, beni duyuyorsan eğer oğlum senin kardeşin Resul da şu anda askerde ve sen kardeşine mi silah sıkacaksın. Dön gel evine devletimizin güvenlik güçlerine teslim ol” diye konuştu. Anne Saadet Ödümlü de Yusuf’un gelip güvenlik güçlerine teslim olması çağrısında bulundu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...