Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özel düzenekle evinde uyuşturucu yetiştirilen şüpheli serbest kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Özel düzenekle evinde uyuşturucu yetiştirilen şüpheli serbest kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde ısıtma ve ışıklandırma sistemi kurularak kenevir yetiştirilen eve jandarma tarafından düzenlenen baskında 19 kök "skunk" adı verilen uyuşturucu ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli ise serbest bırakıldı.

Alınan istihbaratı değerlendiren Alanya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Kestel Mahallesi'ndeki O.K.'nin (35) ikametine operasyon düzenledi. Operasyonda O.K. gözaltına alınırken, evde yapılan detaylı aramada bir çadır içerisinde uyuşturucu yetiştirmek için damlama, havalandırma, ısıtma ve ışık sistemiyle hazırlanan özel düzenek kurulduğu görüldü. Ekili vaziyette 19 kök "skunk" adı verilen uyuşturucu, uyuşturucu satışında kullanılan hassas terazi ve düzenek aparatları ele geçirildi. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.K. sulh ceza hakimliği tarafından denetimli serbestlik getirilerek serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...