Sanki hiç salgın olmamış gibi…

Sanki hiç salgın olmamış gibi…

YAŞAM Haberleri

Koronavirüs sebebiyle her gün onlarca can kaybı vermemize rağmen vatandaşların salgına karşı duyarsızlıkları şaşırtıyor.

İstanbul'da Beyoğlu Taksim’de İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle yasaklanmasına rağmen açılan gece kulüplerinde insanlar maske takmayarak ve sosyal mesafe kurallarına uymayarak sabaha kadar eğlendi. Bazı vatandaşlar, bununla da yetinmeyerek o anları kaydetti ve sosyal medyada paylaştı. Bir diğer skandal da İstanbul’un Şile ilçesinde yaşandı. Kamp kuran yaklaşık 2 bin genç, koronavirüse aldırış etmeden düzenledikleri festivalde maskesiz olarak el ele tutuşup halay çekti. Şile Kaymakamlığı, sosyal mesafe ve maske kuralını hiçe sayarak kamp yapanlara 75 bin 908 TL idari para cezası uygulandığını bildirdi. Kaymakamlık, “Ayrıca Jandarma Trafik Timleri tarafından 13 adet araç trafikten menedilmiş, 6 sürücüye alkollü araç kullanmaktan işlem yapılmış, 37 kişiye diğer trafik suçlarından toplamda 34 bin 415 TL idari para cezası uygulanmıştır. Ruhsatı olmayan iş yeri mühürlenerek kapatılmış, şahıslar ilçemizden ayrılmışlardır" açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...