Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şimdi rehavet zamanı değil!

Şimdi rehavet zamanı değil!

YAŞAM Haberleri

Antalya’da sınırlamalar sayesinde aralık başından bu yana korona vakalarında yüzde 55 oranında düşüş sağlandı. Ancak yılbaşı öncesi alışveriş çılgınlığı bu kuralları unutturdu.

Antalyalılar, şehrin en işlek bölgelerinden biri olan Kâzım Özalp Caddesi’ne akın etti. Birçok kişi yasağa rağmen banklarda oturup yemek yedi. Onlarca kişi de Millî Piyango’nun yılbaşı özel çekişine katılmak için bilet kuyruğuna girdi. Zabıta ekipleri, vatandaşları sık sık fiziki mesafe konusunda uyardı. Yirmi yaş altının sokağa çıkma yasağından muaf olduğu saatlerde sıraya giren gençlerden Beyzanur Yılmaz “Milyoner olmanın hayalini kuruyorum. Güney Kore’ye gitmek istiyorum” diye konuştu. Tuğba Soysal da “Aşırı bir kalabalık var ama çocuklarıma güzel bir gelecek kurmak için sıraya girdim” dedi. Antalya Şans Oyunları ve Millî Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu “Türkiye ve Antalya genelinde biletlerin yüzde 75’i tükendi” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...