Avcılar’daki çifte cinayette dikkat çeken detay!

Düzenleyen:
Avcılar’daki çifte cinayette dikkat çeken detay!

YAŞAM Haberleri

Avcılar’da eşini ve eniştesini silahla vurarak öldürdükten sonra kaçan şahsın, akrabasını arayarak, ‘İkisinin de kafasına sıktım’ dediği öğrenildi. Tüm bu yaşananların ardından zanlı Başakşehir’de araç içerisinde kafasına sıkarak intihar etti.

Olay, saat 14.30 sıralarında Tahtakale Mahallesi Temel Sokak’ta yaşandı. İddiaya göre, Ümit A. evinde eşiyle tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından Ümit A.’nın eşi Canan A. eniştesi ve aynı zamanda akrabası olan Kenan Erol’un tekstil atölyesine sığındı. Tekstil atölyesine elinde silahla gelen öfkeli koca önce eşini sonra da araya girmeye çalışan eniştesini silahla vurarak öldürdü. Silah sesini duyan vatandaşlar olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirirken cinayeti işleyen Ümit A. aracıyla olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Canan A. ve eniştesi Kenan Erol’un olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. 

“İkisinin de kafasına ben sıktım” dedi
İki kişiyi öldüren Ümit A.’nın cinayeti işledikten sonra Menşur E. isimli akrabasını arayarak, “İkisinin de kafasına sıktım” dediği polis ekiplerinin yaptığı çalışmada belirlendi. Öte yandan çiftin iki çocuğu olduğu ve berdel usulü evlendikleri öğrenildi. İki kişinin cenazeleri, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin tamamlanmasının ardından özel bir hastanenin morguna kaldırıldı.

Kafasına sıkarak intihar etti
Yaşanan olayın ardından polis ekipleri cani koca Ümit Acer’i yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. Ekipler, çalışmalar sırasında Başakşehir Şahintepe Mahallesi’ndeki dere kenarından silah seslerinin geldiği ihbarını değerlendirerek olay yerine gelip incelemelerde bulundu. Dere kenarına gelerek çalışma başlatan ekipler, yol kenarındaki kamyonetin içerisinde bir şahsın intihar ettiğini belirledi. Yapılan çalışmalar sonrasında kamyonette intihar eden şahsın, gündüz saatlerinde Avcılar’da eşi ve eniştesini öldüren Ümit Acer olduğu tespit edildi. Ümit Acer’in cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi morguna kaldırıldı. Ekiplerin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...