Çocukları kırmadı, günün kahramanı oldu

Düzenleyen:
Çocukları kırmadı, günün kahramanı oldu

YAŞAM Haberleri

Kastamonu’da kar yağışı sonrası kar küremeye gelen operatör, karda kızaklarla kayan çocuklar tarafından durduruldu. Çocuklar operatörden rica ederek, kaydıkları alanı bozmamasını istedi. Kepçe operatörü de miniklerin istediğini kırmayınca, büyük sevinç yaşayan çocukların mutluluğu kameralara da yansıdı.

Kastamonu’da 3 gündür etkili olan kar yağışı tüm kenti etkisi altına aldı.

Karla mücadele ekipleri, yolların ulaşıma kapanmaması için 24 saat boyunca çalışmalarını yürütüyor. Kar küreme çalışmalarını sürdüren Kastamonu Belediyesi kar küreme personeli ile çocuklar arasındaki diyalog ise yürekleri ısıttı.

Çocukların kaydıkları ve oyun oynadıkları alanla ilgili şikayet üzerine Kastamonu Belediyesi'ne ait kar kürüme aracı bölgeye sevk edildi.

ÇOCUKLARIN RİCASINI GERİ ÇEVİRMEDİ

Kızakla kaydıkları yolu temizlemek isteyen iş makinesi operatörünü durduran çocuklar, yolun temizlenmemesini istedi.

Bunun üzerine kepçe operatörü, çocukların bu talebine duyarsız kalmayarak, oyun oynadıkları alanı temizlemeden bölgeden ayrıldı.

Kaymaya devam eden çocuklar büyük sevinç yaşadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...