Aracı bir anda alev topuna döndü, canını zor kurtardı

Düzenleyen:
Aracı bir anda alev topuna döndü, canını zor kurtardı

YAŞAM Haberleri

Bursa'da bir otomobil, seyir halindeyken bir anda alev topuna döndü. Sürücünün canını zor kurtardığı anlarda, araç cayır cayır yandı.

Bursa'da hafif ticari aracıyla seyir halinde olan sürücü bir anda neye uğradığını şaşırdı. Aracının alev alması üzerine can havliyle kendisini arabadan atan sürücü, gözlerinin önünde aracının kül olduğu anları izlemek zorunda kaldı.

Aracı bir anda alev topuna döndü, canını zor kurtardı

ARACI GÖZÜNÜN ÖNÜNDE KÜL OLDU

Yangın, saat 23.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Yenikaraman Mahallesi İhsaniye Caddesi'nde meydana geldi. Salim Dereli idaresindeki hafif ticari araç seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı bir anda alev aldı. Dereli, aracı hemen durdurarak canını zor kurtardı. Aracın yandığını gören çevredekiler durumu itfaiye, polis ekiplerine bildirdi. Alevler kısa sürede aracın her tarafını sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev topuna dönen hafif ticari araca yaklaşık yarım saat müdahale sonucu tamamen kontrol altına aldı. Salim Dereli aracının yanarak kül olmasını duygulu gözlerle izledi.
Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Öte yandan araçta bulunan yakıt nedeniyle zaman zaman patlamalar yaşanırken mahalleli panik dolu anlar yaşadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...