Cezaevinden izinli çıkan adam babasını öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cezaevinden izinli çıkan adam babasını öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da cezaevinden izinli olarak çıkan S.K. tartıştığı babasını banyoda boğazını kestikten sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesinde 5 katlı bir apartmanın 3. Katında kavga sesi duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açtığında Cabbar D. K.’nin boğazı kesilerek öldürüldüğünü gördü.

Cezaevinden izinli çıkan adam babasını öldürdü

BOĞAZINI KESTİKTEN SONRA EVDE BEKLEMİŞ

Cinayeti oğlu S.K.’nin işlediği belirlendi. Banyoda babasının boğazını kestikten sonra evde bekleyen S.K. polis tarafından gözaltına alındı.  Zanlı polis tarafından götürülürken tepki gösteren kız kardeşi ve S.K.’nin eşi ile çocukları gözyaşlarına boğuldu.

Cezaevinden izinli çıkan adam babasını öldürdü

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKMIŞ

Babasını öldüren S.K.’nın bir süre önce cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi. Baba Cabbar D.’nin cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna götürülürken, zanlı S.K. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

   

                                        

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...