Evsiz kaldı, 3 çocuğuyla parkta yaşıyor

Evsiz kaldı, 3 çocuğuyla parkta yaşıyor

YAŞAM Haberleri

Adana'da aylık 300 lira olan ev kirasını ödeyemeyince sokağa atılan 32 yaşındaki Meryem Bostancı, 3 çocuğu ile birlikte parkta yaşıyor

Adana'da aylık 300 lira olan ev kirasını ödeyemeyince sokağa atılan 32 yaşındaki Meryem Bostancı, 3 çocuğu ile birlikte parkta yaşıyor. Merkez Seyhan ilçesinin Gülpınar Mahallesi'nde oturan Meryem Bostancı, Fatih Bostancı ile 12 yıl önce görücü usulüyle evlenerek Sivas'a yerleşti. Bir kız çocuğu dünyaya getiren Bostancı, 4 yıl önce ikizlerine hamile iken eşi tarafından terk edildi. Kadın, Adana'ya dönüp Gürselpaşa Mahallesi'nde aylık 300 liraya ev kiraladı. Babasını küçük yaşta kaybeden, annesi İstanbul'da yaşayan Meryem Bostancı, topladığı hurda ve kağıtlardan kazandığı para ve komşularının da yaptığı yardımlarla hayatını sürdürdü. Bu arada ikiz çocukları Cesur ile Barış'ı dünyaya getirdi. Günlük 15-20 lira kazanan Bostancı, evinin kirasını ödeyemez hale geldi. 5 aydır kirasını ödeyemeyince çocukları ile birlikte dışarı atılan kadın, eşyalarını alarak aynı mahalledeki parka yerleşti. İkizlerinden biri zihinsel engelli olan kadın, 1 haftadır parkta yatıp kalkıyor. Çevredeki vatandaşların yardımları ile geçinen Meryem Bostancı, "Çocuklarımı bırakacak kimsem olmadığı için de kağıt toplamaya gidemiyorum. Bir iş bulabilirsem hem ev kiramı öder hem de çocuklarıma bakabilirim.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...