Film sahnesi gerçek oldu! Batman yerine Amsterdam uçağına bindirildiler

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki bir karışıklık nedeniyle Batman'a gidecek yolcular yanlışlıkla Amsterdam uçağına bindirildi. Bu olay, akıllara Recep İvedik filmini getirdi.

Esenboğa Havalimanı'nda oldukça ilginç bir olay meydana geldi. Recep İvedik 6 filmindeki "Konya yerine Kenya'ya gitme" sahnesi az kalsın Ankara’da gerçek oluyordu. Ankara'dan Batman'a gidecek yolcuların ring aracı tarafından yanlışlıkla Amsterdam uçağı önünde indirilmesi karışıklığa yol açtı. 

Ankara’dan Batman’a gidecek olan yolcular ring aracının yaptığı hata nedeniyle Batman uçağı yerine Amsterdam uçağına bindi. Uçak içerisinde kabin ekibinin durumu fark etmesiyle "Batman’a seyahat edecek yolcular lütfen acele bir şekilde kendilerini kabin ekibine bildirsinler" anonsu yapıldı.

Bu anonsları duyan yolcular şok oldu. Kabin ekibi Batman’a gidecek olan yolcuları birkaç defa anons ettikten sonra uçaktan indirdi. Daha sonra uçak Amsterdam’a gitmek üzere hareket etti.

YOLCU O ANLARI KAYDETTİ 

Amsterdam’a seyahat eden bir yolcu, uçak içerisinde yaşanan sıra dışı anları kayıt altına aldı. Yolcu kayıt altına aldığı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Şaşkınlığını gizleyemeyen yolcu, kayıt sırasında şunları söyledi: "Şu an Ankara-Amsterdam uçuşundayız. Ring arabalarıyla uçağın önüne geldik. Bebek arabasını verecekken ağabeyin biri ‘Batman’a değil mi?’ diye sordu. Bizde, ağabey ne Batman’ı bu Amsterdam uçağı deyince, ne Amsterdam’ı ben Batman’a gidiyorum' diye cevapladı. Şu anda uçağın içinde Batman ve Amsterdam yolcuları tamamen karışmış durumda. Bütün Batman yolcularını tek tek çağırıyorlar. Bu da başımıza geldi."

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...