Manzara keyfinde acı son! Tam 7 bin 500 liraya mal oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Konyaaltı sahiline manzara izlemek için giden ve iyice kıyıya inen gencin aracı kuma saplandı. Aracını çekici ile saplandığı yerden çıkaran gence manzara keyfi tam 7 bin 500 liraya mal oldu.

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne arkadaşıyla manzara izlemek için giden Berk Can, manzarayı daha yakından görebilmek için aracıyla sahil bandına yaklaştı. Bir süre burada sohbet eden ikili, daha sonra aracı peyzaj çalışmasının bittiği noktaya kadar indirdi.

Aracı kullanan genç, dönüş için kıyıya inince otomobiliyle kuma saplandı. Can ve arkadaşı tüm çabalarına rağmen otomobili gömüldüğü yerden çıkaramadı.

ÇEKİCİ ÇAĞIRDI, ARACINI ÇIKARDI

Sabah saatlerinde yeniden sahile gelen Can, aracını kurtarmaya çalıştı ancak tekerleklerin altına paspas koyup çıkarmaya çalıştığı araç iyice kuma battı. Sonrasında traktörle aracını çekmeye çalıştı ancak aracını yine çıkaramadı.

Başka çaresi kalmayan Can, bölgeye çekici çağırmak zorunda kaldı. Talihsiz genç, otomobilini sert zemine çekmeyi başardı. Ön ve arka tamponunda hasar olan aracını kumdan çıkardığı için büyük mutluluk yaşayan Berk Can, olay yerinden ayrıldı.

Manzara keyfinde acı son! Tam 7 bin 500 liraya mal oldu

SAHİL MANZARASI 7 BİN 500 TL'YE MAL OLDU

Yaşadığı olayı anlatan Berk Can, şu ifadeleri kullandı:

"Sabahleyin şurada oturuyorduk, arkadaşımla bu köşede durmak istedik. Tam sahile inmek istemedik. Biraz sohbet ettik, suda yürüdük. Arabaya binip gitmek istedik. Ben şuradan sert bir dönüş yapayım dedim o da olmadı direk saplandık.

Herkes sahildeki arabayı merak etmiş. Traktör çıkartamadı. Paspasları koyup ben çıkarmaya çalıştım olmadı. Sahil manzarası bana 7 bin 500 TL’ye mal oldu."

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...