Sefaköy Köprüsü için alternatif güzergahlar

/ Kaynak: CHA
Sefaköy Köprüsü için alternatif güzergahlar

YAŞAM Haberleri  / CHA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çalışma nedeniyle Sefaköy Köprüsü'nün yıkılması sonucu vatandaşların kullanabileceği alternatif güzergahları duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ayamama Deresi'nin ıslah çalışmaları kapsamında, derenin akışını engelleyen Sefaköy Köprüsü yıkılarak dere genişliği 12 metreden 25 metreye, yüksekliği de 4 metreye çıkartılacak. Sefaköy Köprüsü, ıslah çalışmasının ardından dere bandına göre yeniden inşa edilecek. nbsp;Yıkılan Köprü yolunu kullanmak isteyen vatandaşlar ise şu güzergahları kullanabilecek; inşa süresince Basın Ekspres Yolu'ndan Sefaköy'e giriş istikametindeki Sefaköy (Değirmenbahçe) Köprüsü'nü kullananlar, köprünün 500 metre ilerisindeki, inşa çalışması yıkım çalışmasından önce tamamlanan ve servis yolu köprüsü olarak hizmete alınan alternatif yolu kullanacaklardır. Değirmenbahçe Caddesi'nin Sefaköy giriş-çıkışındaki araç ve yaya trafiği, alternatif olarak yapılan güzergahtan sağlanacaktır. 22 Eylül Pazar günü başlayacak olan çalışmanın, dört ayda tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...