Şüpheli kuzenler tutuklandı

Kaynak: İHA
Şüpheli kuzenler tutuklandı
YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep’te yarı çıplak halde 5. kattan park halindeki bir aracın üzerine düşen gencin tedavisi sürerken, olayın ardından gözaltına alınan iki kuzeni tutuklandı.

 

5. kattan düştükten sonra kaldırıldığı hastanede hayat mücadelesi veren 20 yaşındaki Mehmet Coşkun Kızık’ın annesi Hatice Çimen, oğlunun düşmediğini, kuzenleri tarafından kablo ile darp edildikten sonra balkondan atıldığını iddia ederek şikayetçi olmuştu. Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan Ö.K. ve İ.K. emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...