Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Patpat uçuruma uçtu, baba ve oğlunu ölüm ayırdı

Patpat uçuruma uçtu, baba ve oğlunu ölüm ayırdı
Fotoğraf Başlığı Patpat uçuruma uçtu, baba ve oglunu ölüm ayirdi

Ordu'da 24 yaşındaki gencin kullandığı patpat uçuruma uçtu. Feci kazada genç öldü, babası ise yaralandı.

Kaydet
a- | +A

Ordu'nun Ünye ilçesindeki Yenikent Mahallesinde Muharrem Sönmez'in kullandığı tarım aracı patpat, henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı.

BAKMADAN GEÇME
Numan Kurtulmuş
HABER

Numan Kurtulmuş'tan "komisyon" açıklaması: Beyaz Toros yakılması tesadüf değildi

HABER ALAMAYINCA İHBARDA BULUNDULAR

Olayda sürücü Muharrem Sönmez (24) ve babası Hamza Sönmez (55), devrilen aracın altında kaldı. Bir süre kendilerinden haber alamayan aile yakınları arama çalışmaları başlattı ve kazanın olduğu yeri tespit etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Patpat uçuruma uçtu, baba ve oğlunu ölüm ayırdı - 1. Resim
Başlık ResmiPatpat uçuruma uçtu, baba ve oğlunu ölüm ayırdı - 1. Resim

OĞLU ÖLDÜ, BABA YARALI

Ekiplerin yaptığı incelemede, Muharrem Sönmez'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı Hamza Sönmez ise itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla araç altından çıkarılarak Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Patpat uçuruma uçtu, baba ve oğlunu ölüm ayırdı - 2. Resim
Başlık ResmiPatpat uçuruma uçtu, baba ve oğlunu ölüm ayırdı - 2. Resim

Baba ve oğlun Yeşilada Mahallesi'ndeki evlerine dönmek üzere yayladan koyunlarıyla birlikte yola çıktıkları öğrenildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.