Bo McCalebb, Fenerbahçe'de

Bo McCalebb, Fenerbahçe'de

BASKETBOL Haberleri

Fenerbahçe Ülker, uzun süredir peşinde olduğu Montepaschi Siena'nın ABD'li guardı Bo McCalebb'le anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli ekip, Makedon pasaportlu yıldız oyuncuyla 3 yıllık anlaşma imzaladı, resmi açıklama yarın yapılacak.

Fenerbahçe Ülker, nbsp;transferi yılan hikayesine dönen, Fenerbahçe'nin yanısıra Rus Unics Kazan başta olmak üzere birçok Avrupa kulübünü de peşinden koşturan 27 yaşında ve 1.83 boyundaki Makedon pasaportlu guard Bo McCalebb ile 3 yıllığına anlaştı. nbsp;Uzun süredir uğraşılan transfer için Siena'nın başkanı Ferdinando Minucci, sıkı pazarlıklar sonunda ikna edilerek transfer gerçekleştirildi. Fenerbahçe Kulübü, resmi açıklamayı yarın yapacak. 1985 doğumlu Bo McCalebb, daha önce Mersin ve Partizani'de de oynamıştı. nbsp;Yıldız oyuncunun kariyerinde İtalya Ligi MVP'si, İtalya Süper Kupası MVP'si ödülleri bulunuyor. (Hürriyet)
nbsp; nbsp;
MENAJERLİĞE SERDAR APAYDIN GETİRİLDİ nbsp;
nbsp; nbsp;
Bu arada, Fenerbahçe Ülker'de takım menajerliği görevine Damir Mrsic'in yerine eski basketbolcu ve antrenör Serdar Apaydın getirildi. nbsp;Serdar Apaydın, 1991-1999 yılları arasında A Milli Takım'da görev aldı. 1993 yılında yeni kurulan Ülkerspor'a transfer olan Apaydın, 1997'ye dek oynadığı bu takımda 1994-95 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşadı. 1997 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu. 1997-2001 yıllarında Fenerbahçe Basketbol Takımı kaptanı oldu. 2001'de Fenerbahçe'de aktif oyunculuk yaşamını noktalayan Apaydın, antrenörlük kariyerine başladı ve Ülker-Fenerbahçe birleşmesiyle birlikte 2006 yılında Fenerbahçe Ülker'de antrenör olarak görev aldı. nbsp;
nbsp; 2007-2010 arasında A takım asistan koçluğu ve altyapı sorumlusu olarak iki Türkiye şampiyonluğu elde etti. 100. Yılda nbsp;A takımla birlikte 2007'de Alpella olarak mücadele eden Fenerbahçe Genç Erkek Basketbol Takımı'nı 25 yıl aradan sonra Türkiye şampiyonluğuna ulaştırdı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...