Dwight Howard, Lakers'ta

Dwight Howard, Lakers'ta

BASKETBOL Haberleri

Orlando'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız pota altı oyuncusu Dwight Howard, 4 takımın dahil olduğu bir takasın ardından Los Angeles'a gitti.

NBA'nin en güçlü ekiplerinden Los Angeles Lakers, 4 takım ve 8 oyuncuyu içeren takas dahilinde Orlando Magic'in yıldız pivotu Dwight Howard ile anlaştı. nbsp;6 kez All-Star olan Dwight Howard, nbsp; nbsp;geçen ay yaptığı açıklamada, takımdan ayrılmak istediğini ancak transferinin gerçekleşmemesi halinde, Magic ile olan sözleşmesinin sezon sonunda bitmesiyle birlikte takıma veda edeceğini belirtmişti. nbsp;
Los Angeles Lakers, Philadelphia 76ers, Denver Nuggets ve Orlando Magic'i içeren takas dahilinde Philadelphia; Lakers'tan Andrew Bynum ve Magic'ten Jason Richardson'ı kadrosuna katacak; Denver de 76ers'tan Andre Iguodala'yı alacak.
Orlando ise Denver Nuggets'tan Arron Affalo ile Al Harrington, 76ers'tan Nikola Vucevic ile Maurice Harkless ve takasta yer alan 3 takımın birinci tur draft hakkını alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...