Potayı fethettik

Potayı fethettik

BASKETBOL Haberleri

Letonya'da düzenlenen Genç Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası ve Balkan Şampiyonası'nda kupaya uzanan ay-yıldızlılar tarih yazdı.

Gençlerimiz dün basketbolda unutulmaz bir gece yaşattı. Letonya'da düzenlenen Genç Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda milli takımımız, güçlü rakibi Hırvatistan'ı finalde 81-74 yenerek Avrupa şampiyonu oldu. Millilerimiz, tarihinde ilk kez Genç Erkekler kategorisinde altın madalyaya uzanırken, 19 sayı, 6 ribauntla galbiyetin mimarı olan Kenan Sipahi finalin en değerli oyuncusu seçildi. Bu büyük zaferin habercisi ise Balkan Şampiyonası finalinde geldi. Ay-yıldızlılar ev sahibi Letonya'yı 83-78 yenerek namağlup şampiyonluğa uzandı. Milliler, çifte şampiyonluğun yaşandığı muhteşem gecede aynı zamanda "Basketbolda genç yıldızlar yetişmiyor" eleştirilerine de çok güçlü bir şekilde cevap vermiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...