Halil Taşkın kimdir? Neden vefat etti?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Halil Taşkın kimdir? Neden vefat etti?

Biyografi Haberleri

Ünlü şarkıcı Halil Taşkın’ın acı haberi geldi. Çocuk yaşta müzik dünyasına giren Halil Taşkın hayatını kaybetti. Halil Taşkın’ı tanımayanlar “Halil Taşkın kimdir?” sorusuna yanıt arıyor. Halil Taşkın’ın sevenleri ise Halil Taşkın’ın neden vefat ettiğini merak ediyor. İşte detaylar…

Halil Taşkın daha küçük yaşlarda müzik dünyasına adımını atmıştı. Daha ilk günlerden adını müzik dünyasına duyuran Halil Taşkın’ın acı haberi geldi. Halil Taşkın’ın vefatını duyanlar arama motorlarında “Halil Taşkın kimdir? Neden vefat etti?” sorularına yanıt aramaya başladılar.

HALİL TAŞKIN KİMDİR?

Halil Taşkın, 1973 yılında Karaman'da doğdu. Daha çocuk yaşlarda ünlü olan Halil Taştan 1980’li yılların popüler çocuk sanatçılarından birisi oldu. Halil Taştan geçmişten bugüne 7 adet albüme imza attı. Bu albümler arasında yer alan birçok şarkı hit olmayı başardı. Hit olan şarkılarından bazıları; Zor Kirve, Elveda, Aşığım Seviyorum, Seni Sevmeyen Ölsün, Yıllar Utansın, Bir Yar Sevdim Sivaslı ve Saçıma Kar Yağdı gibi şarkıları oldu.

Halil Taşkın müzik kariyerinin yanında sinema filmlerinde de rol aldı. Halil Taşkın Küçük Beyzade, Babasının Oğlu, Küçük Ağam ve Günahsız Yetim gibi 10 sinema filminde oynadı.

Halil Taşkın kimdir? Neden vefat etti?

HALİL TAŞKIN NEDEN ÖLDÜ?

Halil Taşkın'ın vefat haberini yakın arkadaşı şarkıcı Kader duyurdu.

Kader yaptığı instagram paylaşımında “Acımı anlatamam, sanatı, kişiliği, insanlığı, adamlığı saysam bitiremem. Canımı kaybettim. Ağabeyimi, çocukluğumu, gençliğimi kaybettim. Çok şeyler yaşadık seninle, ne turneler ne konserler ne anılar... Hep kalbimde olacaksın. Sanat camiasının başı sağ olsun senin gibi sanatçı zor gelir. Mekanın cennet olsun benim canım. Allah taksiratını affetsin" dedi.

Halil Taşkın’ın cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben Zeytinburnu Beştelsiz Camii'sinden kaldırılıp Mevlanakapı Mezarlığı'na defnedildi.

Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...