Evinin arka bahçesini ormana çevirdi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Evinin arka bahçesini ormana çevirdi

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ

İngiltere’de 3 çocuk babası Dr. Simon Olpin, Yorkshire’daki evinin arka bahçesini palmiye ağaçlarıyla ormana çevirdi.

İngiltere’de 3 çocuk babası Dr. Simon Olpin (69), çocukluğundan bu yana doğaya çok meraklıydı. Uçuş korkusundan dolayı hiç yurt dışına çıkamadı ve çok merak ettiği balta girmemiş ormanları hiç göremedi. 

Evinin arka bahçesini ormana çevirdi

Olpin, azmetti ve 1987’de satın aldığı Yorkshire’daki evinin arka bahçesini palmiye ağaçlarıyla ormana çevirdi. Adamın şimdi adeta her karışını kullandığı küçük bahçesinde dev 100 palmiye ağacıyla birlikte 100’den fazla egzotik bitki var. Olpin, evi aldığında bahçenin “boş bir tuval” gibi olduğunu, 30 senede bu hale getirdiğini söyledi. 

Evinin arka bahçesini ormana çevirdi

Ziyaretçileri de kendilerini ormanda gibi hissettiklerini ifade ediyor. Tek problem, bol miktarda börtü böcek olması. Olpin, çocukluğundan beri “sürünen ve usulca hareket eden” tüm yaratıkları sevdiğini belirterek bu durumun kendisini rahatsız etmediğini dile getirdi.

Evinin arka bahçesini ormana çevirdi

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...