Elon Musk’tan imaj düzeltme teşebbüsü

Düzenleyen:
Elon Musk’tan imaj düzeltme teşebbüsü

DÜNYA Haberleri

Elektrikli araç üreticisi Tesla’nın CEO’su Elon Musk, ABD’nin Austin şehrindeki fabrika inşaatına seri üretimi merakla beklenen Cybertruck’ın prototipini kullanarak gitti.

Musk, aracın fotoğrafını paylaşarak Twitter’da “Ben de oradaydım. İnşa edileceği tesisi Cybertruck'ı sürerek gezdim" ifadelerini kullandı. Musk’ın bu paylaşımı, sürücüsüz Tesla aracın cumartesi günü kontrolden çıkarak ağaca çarpması ve araçtaki iki kişinin yanarak feci şekilde can vermesi sonrasında geldi. Olay, şirketin sürücüsüz araçlarına dair derin şüphelere yol açtı, Tesla hisselerinde de yüzde 3,4’lük düşüş meydana geldi. Araçların güvenliği konusunda ABD’de iki ayrı federal soruşturma başlatıldı. Cybertruck henüz üretimde değil. Üretimin en erken yıl sonunda başlaması bekleniyor. Şirketin ilk pick up modeli olan ve fütüristik görünümüyle dikkat çeken Cybertruck’ın suda da gidebileceği ifade ediliyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...