Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Apandisit ağrısı sandı, gerçek bambaşka çıktı! Doktorlar bile şaşkına döndü

Apandisit ağrısı sandı, gerçek bambaşka çıktı! Doktorlar bile şaşkına döndü
Fotoğraf Başlığı Apandisit agrisi sandi, gerçek bambaska çikti! Doktorlar bile saskina döndü

İngiltere’nin Burnley kentinde apandisit şüphesiyle hastaneye kaldırılan 26 yaşındaki Megan Isherwood, kısa süre önce hamilelik testi negatif çıkmasına rağmen, hiç beklenmedik bir şekilde doğum yaptı. Genç kadın, yaşadıkları karşısında şaşkına dönerken, bebeğini 'mucize' olarak niteledi.

Kaydet
a- | +A

İngiltere’nin Burnley kentinde sağ tarafındaki şiddetli ağrı ve kan kusma şikayetleriyle hastaneye kaldırılan 26 yaşındaki Megan Isherwood'a bir dizi tetkik yapıldı. Hastanede yapılan ultrason ve BT taramasında küçük bir bebek fark eden doktorlar gördükleri karşısında hayrete düştü.

BAŞKA BİR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Öte yandan birkaç gün önce yaptırdığı hamilelik testinin negatif çıktığını belirten genç kadın, durumu netleştirmek üzere başka bir hastaneye sevk edildi. Isherwood’un doğumu ambulansta gerçekleşirken, genç kadın olanlara inanamadığını aktardı. Erken doğan bebek ise birkaç dakika içinde nefes almayı bırakarak morarmaya başladı. Kısa sürenin ardından sağlık görevlilerinin acil müdahalesiyle hayata döndürüldü.

BAKMADAN GEÇME
Tayland Başbakanı pilotluk yaptı: Özel uçağıyla organ taşıdı
HABER

Tayland Başbakanı pilotluk yaptı: Özel uçağıyla organ taşıdı

"O BİR MUCİZE"

Ambulanstaki müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alınan bebek, doğduktan 16 gün sonra sağlığına kavuşarak taburcu edildi. Bebeğin ve annenin durumunun stabil olduğu bildirilirken, genç kadın duruma hala inanamadığını, esnasında hiçbir belirti ve fiziksel değişiklik yaşamadığını söyledi.

Nadir görülen olay doktorları bile hayrete düşürürken bebek 'küçük bir mucize' olarak nitelendi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.