Hizbullah roketleri İsrail plajlarında paniğe sebep oldu! O anlar kamerada
Lübnan’dan ateşlenen roketlerin İsrail’in kuzeyindeki Nahariye açıklarında denize düşmesi, plajda bulunan İsrailliler arasında kısa süreli paniğe yol açtı. Patlama sesleri ve yükselen dumanların ardından denizdeki ve sahildeki vatandaşlar bölgeden uzaklaştı. O anlar cep telefonu kamerası ile kayda alındı.
- Hizbullah roketlerinin denize düştüğü noktalardan dumanlar yükseldi.
- Roketlerin düştüğü sırada oluşan patlama sesleri ve dumanlar nedeniyle denize giren İsrailliler korkuya kapıldı.
- İsrail'in kuzeyinde birçok kez sirenler çaldı.
- İsrail ordusu, Hizbullah tarafından fırlatılan insansız hava aracı ve roketlerin önlendiğini, bir kısmının ise açık alanlara düştüğünü belirtti.
- İsrail devlet televizyonu KAN, İsrail ordusunun Hizbullah'ın hedefli atışlarına karşı hazırlık yaptığını iddia etti.
Lübnan'daki Hizbullah'ın ateşlediği roketlerin İsrail'in kuzeyindeki Nahariye'de denize düşmesi, plajdaki İsraillilerin korkarak kaçışmasına neden oldu.
GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ
Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, Hizbullah roketlerinin denize düştüğü noktalardan dumanlar yükseldiği görüldü.
İsrail basını, GÖKDOĞAN ve BOZDOĞAN'ı manşete taşıdı: Türkiye havada gücünü ispatladı
PLAJDAKİLER KORKU İLE KAÇMAYA BAŞLADI
Roketler düştüğü sırada oluşan patlama sesleri ve yükselen dumanların ardından denize giren İsrailliler, korkuya kapılarak kaçtı.
İSRAİL'DE YENİDEN SİRENLER ÇALDI
İsrail ordusundan yapılan açıklamada ise İsrail'in kuzeyinde birçok kez sirenler çaldığı aktarıldı.
Açıklamada, Hizbullah tarafından fırlatılan insansız hava aracı ve roketlerin önlendiği, bir kısmının ise açık alanlara düştüğü ileri sürüldü.
İsrail devlet televizyonu KAN'ın haberinde, İsrail ordusunun, Hizbullah'ın hedefli atışlarına karşı hazırlık yaptığı iddia edildi.
