Kaybolan yaşlı kadından acı haber! 6 metrelik koca pitonun karnından çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kaybolan yaşlı kadından acı haber! 6 metrelik koca pitonun karnından çıktı

DÜNYA Haberleri

Sık sık piton yılanlarının insanları yemesiyle gündeme gelen Endonezya'da yaşlı bir kadın kauçuk toplamak için ormana gitti ancak bir daha dönemedi. Yaşlı kadın yakınları tarafından arandı ama bulunamadı. Çalışma yapan ekiplerin dikkatini karnı şişik bir piton yılan çekti. Ekipler yılanın yakaladıklarında içini açtılar ve gözlerine inanamadılar.

Piton yılanlar uzun cüsseleri ve koca gövdeleri ile hem görünüş olarak hem de saldırganlıkları ile bilindikleri için genellikle korkulur ve uzak durulur. Bu yılanların genellikel yaşadıkları yerler Asya ve Afrika kıtalarındaki ülkelerdir. Asya'da bulunan Endonezya'da ise sıklıkla bu piton türlerinden görülür çünkü bu yılan türü oralarada yaşamayı çok sever. Ancak pitonlar sık sık insan yemeleriyle gündeme geliyor. Ne yazık ki Endonezya'da özellikle bu tür durumlar oldukça sık yaşanıyor. Endonezya'da bu kez yaşanan olay ise tüyler ürperten cinsten.

EKİPLER FARK ETTİ

54 yaşındaki Jahrah, cuma gecesi Sumatra adasındaki ailesinin evinin yakınındaki ormanlık alanda kayboldu. Ormanlık alanda arama yapan ekipler 2 gün sonra bir pitonun midesindeki şişliği fark etti. Pitonu yakalayarak midesini açan ekipler kadının cansız bedeniyle karşılaştı. 

KAYBOLAN KADIN YILANIN MİDESİNDE

Arama ekibinde yer alan bir yetkili olayla ilgili "Kurban, cuma günü ağaçlardan kauçuk toplamak için bahçeye gitmek için ailesiyle vedalaştıktan sonra eve gelmedi. Ailesi daha sonra yerel yetkililere kayıp olduğunu bildirdi ve o zamandan beri bir arama yapıldı. Halk yılanı öldürdü ve midesini parçaladı. Herkes şaşkındı. Aradığımız kadının yılanın midesinde olduğu ortaya çıktı." açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...