Timsah saldırısına uğrayan futbolcu feci şekilde can verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Kosta Rika'da 29 yaşındaki futbolcu Jesus Alberto Lopez Ortiz, serinlemek için girdiği nehirde timsah tarafından vahşi bir şekilde öldürüldü. Futbolcunun cesedini timsahtan kurtarmak isteyen halk timsahı öldürmek zorunda kaldı.

Kuzey Amerika ülkesi Kosta Rika'da serinlemek için nehre giren bir futbolcu dev timsah tarafından vahşice parçalandı.

Kosta Rika'da kaydedilen görüntüler tüm dünyada gündem oldu. Deportivo Rio Cana ekibi oyuncularından 29 yaşındaki Jesus Alberto Lopez Ortiz, serinlemek için girdiği nehirde dev bir timsahın saldırına uğradı. Dev dişlerini genç futbolcuya geçiren timsah, onu bir süre sonra suyun içine çekti.

Futbolcunun uğradığı ölümcül timsah saldırısına tanık olanlar 'Chucho' lakaplı futbolcunun egzersiz yaptıktan sonra köprüden nehre atladığını anlattı.

Yetkililer dev timsaha yem olan futbolcunun cesedini kurtarabilmek için timsahı öldürmek zorunda kaldı.

ÜLKEDE KORUMA ALTINDAKİ HAYVANLARI ÖLDÜRMEK YASAK

Çevre ve Enerji Bakanlığı, timsahlar gibi koruma altına alınmış hayvanların avlanmasını veya öldürülmesini yasaklar. Ancak yerel halkın kurbanın cesedini alabilmesi için timsahı öldürmesi hakkında henüz bir inceleme yapılmadı.

KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Deportivo Rio Canas kulübü de ölüm haberini doğruladı. Sosyal medyadan yapılan açıklamada "Futbolcumuz Jesus Lopez Ortiz'in ölümünü derin bir acıyla kamuoyuna duyuruyoruz. Huzur içinde yat 'Chucho'. Tüm ailesinin acısını paylaşıyoruz. Her zaman kalbimizde yaşayacaksın" ifadelerine yer verildi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...