Yanlış park etmenin sonu ağır oldu

Yanlış park etmenin sonu ağır oldu

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de polis, arızalanarak parlamento yakınında yasak yere park edilen arabayı patlattı.

İngiltere'de Nima Hosseini Razi isimli şahıs, arızalanan arabasını yasak olmasına rağmen Londra'da parlamento binası yakınına park etti. Razi, her ihtimale karşı da arabasının içine arabanın arızalandığını belirten ve ceza yazılmamasını isteyen bir not bıraktı. Buna rağmen, ceza kesilmesi bir yana polis bir de şüphe üzerine adamın arabasını patlattı.
Avam Kamarası yakınındaki arabanın güvenlik riski oluşturduğuna kanaat getiren polis, etraftaki binaları boşalttı ve arabada kontrollü bir patlama gerçekleştirdi. Patlama sonrasında arabada Razi tarafından yazılmış, "Bu araba arızalıdır. Tamirci bekliyorum. Lütfen ceza yazmayın. Teşekkür ederim. Saygılarımla" yazısı bulundu. nbsp;
Razi olay sonrası üzüntü içinde arabasındaki hasarı kontrol etti. Arabası patlatılan Razi, trafik cezası almaktan da kurtulamadı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...