Fikret Orman'dan Lucescu'ya jest
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yöneticiler; eski teknik adamları Mircea Lucescu'ya jest.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Yöneticiler; Mircea Lucescu ve yardımcısı Zago ile yemekte bir araya geldi.Akaretler'deki kulüp binasının yanında bulunan bir restaurantta gerçekleşen yemeğe başkan Fikret Orman'ın yanısıra teknik direktör Slaven Biliç, Sportif Direktör Önder Özen ile yöneticilerden Metin Albayrak, Faik Akdil, Hakan Özköse ve Erdal Torunoğulları katıldı. Yaklaşık 1 saat süren yemeğin oldukça dosthane bir ortamda geçtiği öğrenildi.Yemek çıkışında başkan Firet Orman ile sohbet eden Lucescu'ya Akaretler'de bulunan taraftarlar ilgi gösterdi ve fotoğraf çektirdiler. İki antrenöre de isimlerinin yazılı olduğu bir Beşiktaş forması hediye edildi.Yemek sonrasında açıklamalarda bulunan Fikret Orman, Mircea Lucescu'nun kendileri için çok önemli bir isim olduğunu belirtit ve şu açıklamayı yaptı:"Lucescu bizim için çok önemli bir insan. Bizde görev yaptığı sürede Beşiktaş taraftarının gönlüne taht kurmuş bir isim. Bununla beraber 100. yılımızda onunla şampiyonluk yaşadık. Mircea Lucescu, Beşiktaşlıların hep kalbinde yaşayacak bir isim. Onun için de buraya gelmişken beraber olmak, eskiyle alakalı anılarını tazelemek istedik. Onu ağırlamaktan keyif aldık. Çok mutlu bir gündü bizim için. Hayatımızda önemli, unutmayacağımız bir gün oldu.""İSTANBUL'A DÖNMEK MUTLULUK"
Başkanımız Fikret Orman ile tanışmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Mircea Lucescu, "Bana yapılan bu davet ve bana verilen bu hediyeler beni çok mutlu etti. İstanbul'a dönmek benim için büyük mutluluk. Başkanla tanışmam, tekrar görüşmem çok güzel oldu. Sizlere çok teşekkür ediyorum bu vermiş olduğunuz davet için. Beşiktaş camiasına bana burada yaşamış olduğum güzel anılarımı canlandırma fırsatı verdiği için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
"BENİM İÇİN DUYGUSAL BİR ANDI"
Eski futbolculardan Carlos Zago da yeniden İstanbul'da olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti ve şunları söyledi:
"Benim için duygusal bir andı. Hiç beklemiyordum. Bu kadar uzun sene sonra Türkiye'ye dönmek ve başka bir meslekle dönmek, çok önceden tanımış olduğum bir insanla beraber çalışan pozisyonda gelmek benim için çok önemli tabi. Benim geleceğim için de çok önemli tabi bende antrenörlük mesleğine başlıyorum ve önemli bir insanın yanında başlıyorum. Beşiktaşa da dün akşamki maç için çok teşekkür ediyorum. Taraftarlar, bana buradaki anılarımı hatırlattı ve bundan çok büyük bir mutluluk duydum."
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
