Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

1 haftada 6 yeni şube açtı! Emlak Katılım'ın şube sayısı 119'a çıktı

1 haftada 6 yeni şube açtı! Emlak Katılım'ın şube sayısı 119'a çıktı
Başlık Resmi1 haftada 6 yeni sube açti! Emlak Katilim'in sube sayisi 119'a çikti

Emlak Katılım, İstanbul'da 2, Ankara'da 2 ve Siirt ile Van'da da birer yeni şube açtı. Böylece bankanın Türkiye genelindeki şube sayısını 119'a çıktı. 

Kaydet
|
 

Emlak Katılım, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sunmak üzere Türkiye'nin farklı bölgelerinde şube açılışlarına devam ediyor.

Yenilikçi ürün ve hizmetlerini şubeleri ve dijital kanalları üzerinden müşterilerine sunan banka, Ankara'da Keçiören ve İvedik, İstanbul'da Bahçelievler ve Gaziosmanpaşa şubeleriyle Siirt ve Van'da şube açılışlarını gerçekleştirdi. Bir haftada 6 yeni şubesini hizmete açan banka, 42 ilde 119 şube sayısına ulaştı.

YENİ ŞUBELER AÇILACAK 

Banka, hayata geçirdiği kurumsal şube yapılanması kapsamında İstanbul ve Ankara'da üç kurumsal şubesini hizmete sunmuştu. Bu şubeler, sundukları finansal hizmetlerle firmaların sürdürülebilir ve istikrarlı büyümesine katkı sağlayan paydaşlar arasında yer alıyor.

Katılım finans sisteminin yaygınlaşmasına ve pazar payının artırılmasına katkı sunmayı hedefleyen banka, reel ekonomiyi destekleyen faaliyetlerini sürdürürken, gelecek dönemde de sürdürülebilir büyüme stratejisi doğrultusunda şube ağını genişleterek Türkiye’nin farklı bölgelerinde erişilebilir finansal çözümler sunmayı sürdürecek.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Eğitim
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.